Igienizare AC

YouTube Video  Igienizare Aer Conditionat  

Igienizare Aer Conditionat BacauCuratare si spalare Unitate Externa

 

Igienizarea Unitatii Interne :

Igenizarea profesionala cu spuma activa pentru spalarea vaporizatorului , ventilatorului axial , tavita colectoare condens si furtun evacuare condens. Solutie de spalat 100% ecologica.

– Astfel se va asigura un  climat sanatos in spatiul locuit , prin : indepartarea mirosurilor neplacute, a prafului, culturilor de mucegai, virusi, bacterii, etc

-Eficienta Aparatului de Aer Conditionat va creste prin debitul aerului ce ventileaza Unitatea Interna , implicit consum redus de energie electrica.

Curatarea si spalarea Unitatii Externe : Unitatea exterioara trebuie curatata si spalata daca se observa lamelele condensatorului ca si-au schimbat culoarea, daca sunt negre acoperite de praf, puf etc., pe ele formandu-se o pelicula care nu mai permite trecerea aerului si transferului termic, acesta ducand la un randament scazut si in cele din urma la deterioarea aparatului .Rolul curatirii unitatii exterioare este de a asigura o ventilarea corespunzatoare astfel incat aparatul sa functioneze in parametrii optimi.

Igienizare Profesionala Unitatate Interna  :   150 Lei

Spalare si curatare Unitate Externa :                60 Lei

Solutii de curatat aparate de aer conditionat

Aer Conditionat Bacau .  Un aer curat si racoros.